Cocktails

TEQUILA SUNRISE

Den oprindelige tequila sunrise, der skulle afhjælpe drukofferets tømmermændslidelser, på mange måder simplere og meget mere smagfuld.

DARK ‘N’ STORMY

Cocktailen har sin oprindelse i den britiske flåde og bliver tit knyttet til de gamle britiske kolonier, især Bermuda. På lange sørejser medbragte man ginger beer i stedet for vand, fordi det kunne holde sig bedre. Gingerbeer drak man med sin daglige ration rom, og for ikke at få skørbug tilføjede man lime.

MOJITO CLASSIC

Mojito’en er en gammel klassiker, hvis fader ikke er helt klarlagt. Kort sagt findes der to teorier, den ene: Blev opfundet blandt de sorte slaver i det tidlige USA, hvor der blev brugt en forgænger til dagens rom.

MOSCOW MULE

John G. Martin og Jack Morgan opfandt Moscow Mule ved at blande Morgan’s Ginger Beer med Smirnoff Vodka og lime med henblik på at markedsføre Cock’n Bulls Ginger Beer som havde det svært på markedet.

OLD FASHION

Den første påståede brug af det specifikke navn ”old fashioned” var for en Bourbon whisky cocktail i 1880′erne, på Pendennis Club, en herreklub i Louisville, Kentucky.

TOM COLLINS

Opskriften på Tom Collins dukkede først op i 1876-udgaven af ​​Jerry Thomas’ “The Bartender’s Guide”.

PIÑA COLADA

Den tidligste kendte historie, er fra i 1800-tallet, hvor den Puerto Ricanske pirat Roberto Cofresi alias “El Pirata Cofresi”, for at højne hans besætning’s moral gav han dem en drik eller cocktail, der indeholdtkokos, ananas og hvid rom.

STRAWBERRY DAIQUIRI

Strawberry Daiquiri er den populære version af den Klassiske Daiquiri og har mange (især kvindelige) fans, og det er der en god grund til. Strawberry Daiquiri smager nemlig dejlig sødt og så ser den også flot ud.

MARGARITA

Det siges at en barkunde i 1930erne bad en bartender om en drink lavet på tequila, da det dette var den eneste spiritustype vedkommende kunne tåle. Resultatet var en frisk grønlig Margarita.

WHITE RUSSIAN

Den traditionelle cocktail er kendt som en black russian, som først dukkede op i 1949, den bliver til en White Russian ved at tilsætte fløde i cocktialen. The Oxford English Dictionary refererer første gang til en “White Russian” i californiske Oakland Tribune den 21. november 1965.

COSMOPOLITAN

En Cosmopolitan menes at være opfundet af Cheryl Cook i slutningen af 80erne. Men som med så mange andre drinks, er det ikke svært at finde noget der kunne lige en forgænger.

SEX ON THE BEACH

Sex on the Beach er en af de mere kendte drinks, måske på grund af navnet, eller blot kombinationen af eksotiske frugter. Uanset hvad, så findes der et hav af forskellige opskrifter på denne drink.

OG MANGE FLERE

Vi kan lave ALLE cocktails
– bare spørg –

 

 

Kontakt Os

    Følg Os

    facebook
    instagram